5 tipp az erotikus fehérnemű kiválasztására

0
764
erotikus fehérnemű

A munkahelyi ebédszünet tökéletesen alkalmas arra, hogy a diétás menü után kicsit böngésszünk a telefonunkon az önmérsékletünk jutalmáért. Keress egy erotikus fehérneműt, most tippeket adunk a választáshoz.

A megfelelő erotikus fehérnemű viselése minden nőt szexivé és vonzóvá tehet. De hogyan válasszuk ki az intim viseletet, amely hangsúlyozza nagyszerű idomainkat, ráadásul elrejti, azt, amit kell? Vannak bizonyos dolgok, amire gondolnod kell, amikor erotikus fehérnemű vásárlását tervezed. Nagyon fontos, hogy megfelelő anyagot válassz. Ha vékony nő vagy, a legjobbak a könnyű anyagból készültek. A felesleggel küzdő nők számára a vastagabb anyagból készült erotikus ruházat lehet a jó választás. Viszont mindenképpen legyen kényelmes viselni. Itt van néhány tipp, amit érdemes figyelembe venni a fehérnemű vásárlásnál.

1. Ismerd a méretedet!

A erotikus női fehérneműk kiválasztásánál a legfontosabb tényező a hossz. A nem megfelelő fehérneműk szorongást és furcsa megjelenést okozhatnak. Az egyik legegyszerűbb módszer, hogy megtudd az ideális fehérnemű méretedet, ha leméred a tested egy szalag segítségével, ezután megnézed a mérettáblázatot a www.oke.hu oldalon.

2. Megfelelő típust válassz!

A kínálat bőséges. Van babydoll, fűző, neglizsé, corset, szexy body, testharisnya, cicaruha, nyitott bugyi, nyitott harisnya, szexharisnya, szexi bugyi. Sokféle szexi fehérnemű elérhető a piacon, az OKÉ webshopnál a minőséget kapod.

3. A jó illeszkedés jelentősége

A női fehérneműk illeszkedése a fehérnemű vásárlásakor az egyik legfontosabb tulajdonság. A legjelentősebb, hogy a fehérnemű tökéletesen illeszkedjen és megfelelően kiemelkedjen a ruha alatt. Akkor hozod majd a csúcs formád, ha sikerül ilyet választanod.

4. Válaszd ki a megfelelő színt!

Sok alternatíva van az erotikus női fehérnemű kiválasztására, de a szín nagyon meghatározó lehet. Az első dolog az, hogy megtaláld a színt, amely megfelel a bőrtónusodnak, valamint a hajadnak. A legkönnyebben viselhető színek a fehér, a fekete és a piros. Extra színek a smaragdzöld és sötétkék, ami a szőkéknek előnyös, a pasztell színek, földszínek pedig vörös hajúaknak állnak jól.

5. Hallgass az érzékeidre

Mindemellett fontos, hogy neked mi tetszik igazán, mi a stílusodhoz igazán passzoló, hiszen abban fogod magabiztosnak érezni magad, ami talán fontosabb, mint az, hogy milyen a fehérnemű.

Biztos megtalálod az igazit!

A fenti tippek segíthetnek abban, hogy a szekrényedben egy szexi fehérnemű-kollekciót alakíts ki, amely nemcsak abban segítenek, hogy jól érezd magad, hanem könnyebbé teszik az öltözködést is.

- hirdetés -