Az e-aláírás szoftver bevezetésének legfőbb előnyei

0
73
dolgozók

Az automatizálás minden vállalatnál felváltja a papíralapú folyamatokat. A cégtulajdonosok nagyra értékelik, hogy alkalmazottaik hatékonyabban tudnak dolgozni, és ésszerűen beoszthatják beadni az idejüket. Az elektronikus aláírás a munkát megkönnyítő eszközök egyike. Ismerje meg a legfontosabb előnyöket.

Vitathatatlan időmegtakarítás

Nyilvánvaló, hogy az informatikai szakemberek világszerte mindent megtesznek annak érdekében, hogy olyan szoftvereket hozzanak létre, amelyek megtakarítják az ismételhető ismétlődő üzleti tevékenységekre fordított időt. Ezek közé tartozik a dokumentumok aláírása, ezért az elektronikus aláírás – vagy más néven e-szigno – nélkülözhetetlen eszköznek tűnik a munkakörnyezetben. Az e-Sign Suite bevezetése a rendszerbe kétségtelenül felgyorsítja az összes üzleti vonatkozású dokumentum aláírási folyamatát. Ön és üzletfelei perceken belül befejezhetik az aláírási folyamatot.

Rugalmasabb üzletmenet

A távmunka egyre népszerűbb, ezért a vállalkozóknak olyan eszközökre van szükségük, amelyek számos folyamatot hatékonyan automatizálnak. Az elektronikus aláírás lehetővé teszi, hogy az irodában és azon kívül is dolgozzon elvégezhesse az aláírást, nemcsak számítógépe, hanem mobiltelefonja, laptopja vagy táblagépe segítségével is. Az e-Ssign segítségével felhőalapú tárhelyet használ, amely a világ bármely pontjáról elérhető, bármilyen amennyiben van internetkapcsolattal rendelkező eszköz.

Fokozott biztonság

A digitális szoftverek felgyorsítják az üzleti folyamatokat, ugyanakkor felvetnek bizonyos biztonsági kérdéseket is. Az Electronic Signature Suite magas szintű biztonságot nyújt, jelszó-ellenőrzési lehetőségekkel, valamint az SMS-ben vagy e-mail-ben történő érvényesítéssel. Sőt, minden digitális aláírást hamisításbiztos pecsétek védenek, így ha bármilyen változtatás történik a dokumentumban, ön Ön azonnali riasztást kap.

Egy ilyen csomag átfogó ellenőrzési nyomvonalat történetet biztosít, így ön bármilyen információt lekérhet – például arról, hogy ki készítette a dokumentumot, mikor és ki írta alá. Eddig ez a leggyorsabb és legkényelmesebb módszer az üzleti dokumentációhoz kapcsolódó információgyűjtésre.

munkahelyen

Csökkentett működési költségek

Állítólag egy közepes európai iroda átlagos papírfelhasználása eléri a 10 ezer papírlapot évente. A nyomtatási költségekkel, szállítással, tűzőkapcsokkal, tintákkal és festékkazettákkal együtt ez hatalmas összeg lehet. Ráadásul a kézzel aláírt dokumentumok megfelelő tárolást igényelnek, és ezeket a kormányzati előírásoknak megfelelően jó néhány évig is tárolni kell. Az elektronikus aláírás minimálisra csökkenti a működési költségeket, mivel minden fájl tárolása biztonságosan, tárolódik egy felhőalapú platformon történik.

Az elektronikus aláírás fejlett technológia?

Sok cégtulajdonos még mindig nem hajlandó innovatív megoldásokat bevezetni a vállalataiba. Az elektronikus aláírást világszerte több millió felhasználó tesztelte, meggyőzve őket arról, hogy ez a szoftver teljesen megbízható és biztonságos. Ez nem egy tekinthető fejlett technológiának, mert könnyen megvalósítható és mindennapi használatra alkalmas.

Nagyon sok érv szól amellett,oka van arra, hogy a kézi papírmunkát digitálisra cserélje, és azonnal fellendítse üzleti folyamatait. Ha gyorsabban és költséghatékonyan szeretné elvégezni a feladatokat, az e-Sign Suite a megfelelő megoldás vállalkozása számára.