Webáruházból is beszerezhető az ABS kocka

0
807
ABS kocka

Az autótulajdonosok egy része már találkozott az ABS kocka meghibásodással, amit nem ritka, hogy egy típushiba okoz. Kifejezetten jellemző ez Suzuki egyes típusaira.

Nagyon elkeserítő, ha egy ilyen hiba miatt az autónk napokra kieseik a forgalomból. Ha szinte alapfeltétel a munkába járáshoz a gépkocsi, akkor bizony hatalmas előnyt jelent a javítás gyorsasága. Természetesen a költségteher sem mindegy, főleg a mai viszonyok között, amikor az emelkedő árak, a magas benzinköltség lassan kiforgatják a zsebeinket.

Tehát szeretnénk gyorsan és olcsón megoldani ezt a váratlan problémát és elvárásunk, hogy ne kelljen rövid időn belül újra megküzdenünk a helyzettel. Éppen ezért nem szabad bontott alkatrészt vásárolnunk. Ugyanis a bontott ugyanígy típushibás lehet és a beszerelést követően érthetetlenül állunk majd az előtt, hogy a sorsunk ismétli önmagát.

Olyan megoldást kell találnunk, ami megbízható, garanciát is kapunk rá, de mégsem kell annyit kifizetnünk, mintha új alkatrészt vennénk. Mi ez a megoldás?

A Rewo Pro kifejezetten az ABS kocka javítására szakosodott. Profi műhelyük és még profibb szakembereik kiküszöbölik a meghibásodást, újjá varázsolják a hibás ABS kockát. Rendkívül gyorsan lehet náluk ABS kockához jutni, hiszen mindig van készleten a szükséges javított modellből. Ha beugrunk a szervizbe, akkor fél óra alatt elvégzik a cserét és már roboghatunk is tovább. Ha a szerviz túl messze lenne és autónk most ugyebár nincs, akkor a futárszolgálat már repíti is a cseredarabot és megszabadít minket a hibás ABS kockától. Saját szerelőnk pedig remélhetőleg elegendő kapacitással rendelkezik a feladat elvégzéséhez és rendkívül gyorsan elvégzi a cserét.

Garantált a gyorsaság, a jó ár-érték arány és a garancia is. Kell ennél több?

- hirdetés -