Egy tipp, ha rendszeresen rágyújtasz ebéd után

0
774
e-cigi alaplé

Reggel óta keményen dolgozol, ezért alig várod az ebédidőt, amikor a finom falatok után egy félreeső helyen végre kedvedre fújhatod a füstöt. Sokan vannak, akiknél kialakult szokás, hogy ebéd után azonnal rágyújthatnak.

Gondoltál már arra, hogy a hagyományos cigaretta helyett akár e-cigit is szívhatnál? Vagy már meghoztad a döntést és megszabadultál a kellemetlen szagoktól? Az e-cigi alaplé használatával ízletessé és illatossá teheted az ebéd utáni füstölgős pillanatokat, illetve gőzölgős percekké változtathatod megszokott időtöltésedet.

Az e-cigi új fejezetet hoz az életedbe. Elfelejtheted az ebéd utáni dohányzás fokozottan káros hatásait, amiről lehet, hogy eddig nem is hallottál. A hagyományos cigarettából felszabaduló mérgező anyagokat étkezés után kevésbé hatékonyan tudja lebontani a szervezeted, így olyan, mintha egyszerre többet szívnál. Piszkosul egészségtelen. Ha máskor nem is visz rá a lélek, legalább ilyenkor ragadj meg inkább e-cigit, ami sokkal kevésbé egészségtelen. Hiába figyelsz az étkezésre, ha a hagyományos cigi agyonvág mindent, ugyanis nehezebben szívódik fel a C-vitamin, D-vitamin és kalcium is.

Legjobb, ha káros szokásaiddal felhagysz és e-cigire váltasz. A tevékenység maga nem változik és az új eszköz a liquid aroma által még nagyobb élvezetet ad.

Hát akkor nézzük a konkrétumokat: kell egy készülék, egy akkumulátor és a hozzá tartozó patronokat is be kell szerezned. Sokan nem tudják, hogy az e-cigi nem csak áramról, hanem USB-ről is tölthető, így akár a laptopodba is bedughatod.

És a lényeg a patronokban lakik: a folyadékok ezernyi skáláján válogathatsz ízlésednek megfelelően. Ennek a gőzét szívod be füst helyett és pont ugyanúgy fújhatod ki, mint régen. Csak az íze és illata sokkal finomabb. Lássuk csak, megkóstolhatod a gyümölcsös ízeket, a mentolt, de megdöbbentően vonzó ízeket is találsz a Gandalf Liquid weboldalán.

- hirdetés -