Igényes barber shop Budapesten – a törzsvendégek száma egyre nő

0
360
Barber shop

Barber shop több is akad Budapest városában, viszont olyan, amely a komoly, sokéves szakmai tapasztalatot, tudást és professzionalizmust tökéletes módon kombinálja a páratlan kreativitással és a vendégek kényelmének biztosításával, már jóval kevesebb. A kifogástalan renoméval rendelkező Barber World Astoria remek példa erre. A szóban forgó borbélyüzlet roppant népszerű az úremberek körében, kortól függetlenül.

Barber shop, ahol a kényelem az úr

A prémium színvonalú szolgáltatás mellett, a barber shop gárdája a kellemes légkör megteremtésére is fokozott figyelmet szentet. A vendégeket meghitt környezet fogadja, és ha úgy hozza kedvük, az aktuális sporteseményt, meccset is végig szurkolhatják egy jó hideg sör társaságában.

Honnan ered a Barber World egyedisége?

A borbélyüzlet büszke vezetője nem akárhol szerezte a színes spektrumon mozgó tapasztalatát és tudását: 7 évet töltött külföldön, Dublinban, és ott elsajátította e szép és izgalmas szakma minden csínját-bínját. A komoly munkatapasztalat és gyakorlat páratlan kreativitással párosul, amelyet az új trendek iránti megismerés vágya és a klasszikus módszerek egyedi ötvözése fejlesztett tökélyre. E tulajdonságokban és kvalitásokban természetesen a barber shop többi kollégája is osztozik – tehát a gárda akármelyik tagjának szavazunk bizalmat, a mindent felülíró minőség előre garantált.

Győződjünk meg a kézzel fogható színvonalról a saját szemünkkel

Az első látogatást tervezzük, viszont szívesen megtekintenénk a profi borbélyok korábbi munkáit? Ennek semmi akadálya! A Barber World Astoria honlapján a szakemberek bemutatkozásán túl, az általuk készített munkákkal is megismerkedhetünk. Az üzleteben az időpontfoglalás is roppant kényelmes. Az érkezésünkre vonatkozó igényünket az interneten is intézhetjük a weboldalon található online időpontfoglalás funkciónak köszönhetően.

Barber shop, avagy kitűnő ár/érték arány

A csapat barber szolgáltatásai színes skálát ölelnek fel. Ugyanakkor, bármelyik opciót választjuk a palettáról, a prémiumszínvonal mellett a jutányos árakat is előre borítékolhatjuk.

- hirdetés -