A legjobb porszívó kiválasztása

0
502
porszívó

A takarítás, mint olyan biztos sokunk rémálma nem meglepő módon. Nagyon kevés ember szeret csúszni mászni órákon keresztül, ameddig a dereka meg nem fájdul, kellemetlen vegyszereket szagolni és porolni. De a takarítás lehet egyszerűbb és gyorsabb is, ha a megfelelő eszközöket használjuk hozzá.

Ebben a cikkben két olyan eszközt ismertetünk majd, amelyek nagyban meg tudják egyszerűsíteni a hétköznapjainkat, hisz gyerekjáték velük elvégezni az egyik legnagyobb feladatot egy háztartásban, a porszívózást. Mindezek segítségével neked is könnyebb lesz majd a legjobb porszívó kiválasztása.

Ideális porszívó kiválasztása

A helytakarékosság, kényelem és maximális hatás elérésének céljából tervezett álló porszívók az első használat után le fognak venni minket lábunkról. A legjobb álló porszívó három óriási előnnyel rendelkezik a régi hatalmas társaival szemben. Az első ilyen előny a kompakt szerelés. Nincs szükség nagy tárolóhelyre vagy külön szekrényre, akár egy szűk sarokban elférnek úgy, hogy a kompakt kialakításukból adódóan is teljes mértékekig ugyan olyan funkciókat tudnak ellátni, mint régi társaik. Beférnek a kanapé alá, agilisak és szívóerejük olyan hatékony, ami egy ipari gépével vetekszik.  A másik nagy előny, hogy nincs szükség végtelen kábelhalmazra és hosszú csövekre, hogy használhassuk őket. Elővétel után egyből indíthatjuk, mivel a többségük akkumulátorral felszerelt, szobáról szobára haladhatunk anélkül, hogy meg kelljen szakítanunk a takarítási folyamatot konnektor keresgélésével. A harmadik pedig, hogy mindezt a leghigiénikusabb módon teszik, fejlett szűrőrendszereiknek köszönhetően a lehető legkevesebb por és felszívott kosz visszaengedésével a levegőbe.

Másik opció a még ennél is kényelmesebb robotporszívó lehet. A robotporszívók elterjedése sok pozitív tulajdonságuk között annak is köszönhető, hogy a mai robotgépek teljes felügyelet nélkül végzik el a takarítást. Okostelefonunkkal vezérelve beállíthatjuk, hogy mikor végezze el a takarítást, így hazaérkezve mindig tiszta lakás fogadhat minket.

Kezelésük és karbantartásuk egyszerű, mivel a legtöbb ilyen gép önmagától felporszívóz a kijelölt területen és amint végzett, visszaáll töltőállomására, ahonnan a következő beidőzített takarításig meg sem mozdul.

Ezek a gépek lefelezhetik vagy akár teljesen megszüntethetik bizonyos általunk végzett házimunkákat, hogy még többet élvezhessük a kikapcsolódást és az időtöltést a családdal. Mindezt pedig egy tökéletesen tiszta lakásban tehetjük majd a legjobb porszívó kiválasztása által.

A fotó forrása: Andrey_Popov / Shutterstock.com

- hirdetés -