Csak óvatosan a Pandora ékszerek tisztításával!

0
3887
pandora ekszerek tisztitasa

A Pandora ékszerek tisztítása nem csupán az igényesség kérdése – ha ugyanis odafigyelünk e kétségtelenül fontos aspektusra is, azzal az ékszereink élettartamát hosszabbítjuk meg.

A márka, amit mindenki ismer

A közel 20 éves múltra visszatekintő dán brand ékszerkülönlegességei mind egyediek a maguk nemében. Képviseljenek bármilyen stílust is, a fókuszpontjuk az utánozhatatlan, nőies nő. A kézzel készített exkluzív, minőségi alapanyagú kiegészítőket még azok is elismerően méltatják, akik egyébként nem rajonganak az ékszerekért a mindennapokban. Ezek a kiegészítők, hála a kitűnő ár/érték arányuknak és sokoldalú variálhatóságuknak, nemcsak a komoly, ünnepi események apropóján teszik fel az i-re a pontot, de akár természetjárás, családi ebéd vagy romantikus vacsora alkalmával is remekül bebeváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

Pandora ékszerek tisztítása – mire figyeljünk oda?

A bámulatosan gyönyörű kiegészítők szépségének megőrzése érdekében ne viseljük azokat fürdés közben vagy szaunázáskor! Kerüljük az ékszerek hajlakkal, krémekkel és egyéb kozmetikai készítményekkel való közvetlen érintkezését is!

Pandora ékszerek tisztítása – tévhitek hálójában

Az interneten kering az a tévhit, miszerint az ékszereket akár házilag szódabikarbónával is tisztíthatjuk. Bár a szódabikarbóna valóban sokoldalú anyag, a finom ékszereinkben könnyen kárt is tehet, például korróziót okozhat azok felületén. Kerülendő továbbá a fogkrém, hiszen ez is károsíthatja a kiegészítőt. Ha már házi praktikák, akkor sokkal hatékonyabb, nem utolsó sorban pedig veszélytelenebb a Pandora ékszerek tisztítása langyos vízzel és szappannal. A szárításhoz makulátlanul tiszta, puha törlőt ajánlunk, a polírozáshoz pedig a brand saját polírkendőjét.

Különleges meglepetés konyhatündéreknek

A Pandora védjegye, az apró charmok olyan kis medálok, amelyek változatos témákat körül járva szimbolizálnak egy-egy hobbit, fontos eseményt vagy emléket. Ha például a sütni-főzni imádó barátunkat, szerettünket lepnénk meg egy igazi Pandora különlegességgel, a konyhai eszközöket, séfsapkát megformáló charmok egészen biztosan előre borítékolják a megajándékozni kívánt személy őszinte örömét.

 

- hirdetés -