Kapható kiváló és olcsó térkő

0
810
olcsó térkő

Egy kertes ház rengeteg olyan kiváló lehetőséget tartogat, amit érdemes megragadni és okosan kihasználni. Ebben az olcsó térkő alkalmazása sokat segíthet. Mindenkinek más elképzelése van az udvar kialakítása terén, ezért nem egyszerű alkalmazkodni a különféle igényekhez. Szerencsére a széles és kimagasló minőségű termékkínálat jóvoltából mindenki megtalálhatja azokat az olcsó térkő típusokat, amikkel sikert lehet elérni.

A kedvező költségek mentén jelentős mennyiség szerezhető be, a többi pedig a képzeletre van bízva. Az alacsony árak többnyire annak köszönhetők, hogy nagymennyiségű természetes komponenst használnak az előállítás során, amik könnyen beszerezhetők. Ilyen a színes kőzúzalék, a kavics, a homok, kötőanyagként pedig cementet adagolnak hozzá, amit vízzel kevernek el.

Az olcsó térkő egyedi színkombinációját az esetenként felhasznált festékek adják. A többféle színt különféle formák teszik teljessé, amik remekül kombinálhatók. Stílusos járdák, kocsi beállók, sétálóterek, teraszok alakíthatók ki egyszerűen minimális szakmai hozzáértéssel.

Mitől függnek a térkő árak?

Amikor megszületett az elképzelés, akkor már csak a beszerzés marad hátra. Ebből a szempontból döntőek lehetnek a térkő árak. Tekintve, hogy a kiváló anyagok évtizedeken át ellátják a feladatukat, gyakran még a zord körülmények ellenére is, ezért a kiadások megtérülnek.

Nagyobb mennyiség esetén a térkő árak csökkenhetnek, de meghatározó itt még a pontos méret, szín, forma is. A leggyakoribb a hasáb, kocka, hullám, valamint a gyeprács, amiket hagyományos vagy K-szegély közé telepítenek. Színekben a szürke, vörös, antracit, homok, narancs és sárga dominál, de őszi lomb, vulkán és mediterrán stílusok szintén a figyelem középpontjába kerülhetnek.

Bár a térkő árak a hozzáadott anyagok függvényében növekedhetnek, a sajátos mintázatok, alakzatok olyan megjelenést nyújtanak, amik megérik a befektetést. A jól előkészített helyekre a lerakás egyszerűen, többnyire homokba ágyazva történik és csak a szegélyeket öntik betonba a stabil tartás érdekében.

- hirdetés -