Szervezz hangulatos őszi partit, és búcsúzz stílusosan a nyártól!

0
680
kerti pavilon

Miért tökéletes egy őszi parti? Mert már nincs az a tikkasztó napsütés, ami elvenné a társaság kedvét a mulatástól, viszont itt vannak az őszi gyümölcsök és megérkezett a borkóstolók időszaka is.

A családdal a hangulatos teraszon ülve nyári élményeket mesélgetni, vagy baráti körben kerti partit szervezni igazi őszi feltöltődés lehet. A parti helyszín berendezéséhez pedig tökéletesek a kerti pavilonok, melyek a terített asztal fölé tetőt varázsolnak. Szabadon megválaszthatjuk, hogy a kert melyik részében állítjuk fel, a programhoz, napszakhoz és időjáráshoz igazodva. A praktikus pavilon könnyű vázszerkezete, egyszerű kezelhetősége, emellett stabil váza praktikus használatot eredményez. Akár a talajba is rögzíthetjük, ha attól tartunk, hogy a buli közben feltámad az őszi szél.

A kerti pavilonok stílusa tényleg jól illeszkedik a nyárbúcsúztató partihoz, találunk belőle egyszerű fémszerkezetű, nagyobb méretű, vízálló és oldalfallal, illetve tetőszellőzéssel ellátott kivitelt is. Az viszont fontos, hogy a pavilon minősége megfelelő legyen, hiszen a küllem nem sokat ér, ha a készülődésnél, vagy az összejövetel közepén cserbenhagy minket a sátor.

Amivel valóban hangulatossá teheted az őszi partit:

  • A zenének minden partin van helye. A jó őszi zenék akár egy bluetooth hangszóróval is lejátszhatók.
  • Ilyenkor még kitart a grillszezon. A grillrácson megsüthető ételek a pavilonnal fedett asztalon felkínálva mindenki számára elérhetők. Választhatnak ízlésüknek megfelelően. Azt sütik meg maguknak, amit éppen kívánnak.
  • Amikor kezd lemenni a nap, rakhattok tüzet egy tűzrakó tálban. A tűz látványa, melegsége nyugtató hatású. Ha erre nincs lehetőségetek, akkor se engedd, hogy a hideg szétoszlassa a vendégsereget. Előre készíts ki takarókat, amibe beburkolózhatnak.
  • A legjobb megoldás az esti hideg ellen a terasz hősugárzók bevetése. A gázüzemű teraszfűtés olyan gázfűtést biztosít számotokra a teraszon is, ami garantáltan biztosítja a vendégek komfortérzetét. A teraszfűtő hőgomba megóv a didergéstől és oda gurítod, ahova éppen akarod. A kerti pavilonok, teraszok, télikertek, grillpartik, kültéri borozgatós esték elengedhetetlen kelléke az őszi időszakban.

Most már minden adott egy klassz őszi partihoz, vágj bele a szervezésbe még ma és szerezd be a hozzávalókat a www.hawaj.hu oldalról.

- hirdetés -